Saturday, December 27, 2008

4-cours-dinner-menu 27.-30.12.2008

Menu I
Zweierlei von der Foie Gras
Duo of Foie Gras
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Tagliatelle mit Tomaten, Avocado & Wildkräutern
Tagliatelle with tomatoes, avocado & wild herbs
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Koteletts vom Lammrücken
auf Rotweinspinat
Cutlets of saddle of lamb
on redwine-spinach
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Crème brûlée von der Tonkabohne
mit Mandelkrokantparfait

Crème brûlée
with brittle almond parfait

Menu II

Clubsandwich von Hummer & Avocado
Clubsandwich of lobster & avocado
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Duo von Kaninchen & Jakobsmuschel
Duo of rabbit & scallop
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Filet vom Wolfsbarsch
auf Bouillabaise-Gemüse
Fillet of sea-bass
with bouillabaisse-vegetables
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Knuspriger Grießknödel
mit Zimteis

Crispy semolina-dumpling
with cinnamon-ice-cream
Menu: € 56,--

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