Menu I
Zweierlei von der Foie Gras
Duo of Foie Gras
***
Tagliatelle mit Tomaten, Avocado & Wildkräutern
Tagliatelle with tomatoes, avocado & wild herbs
***
Koteletts vom Lammrücken
auf Rotweinspinat
Cutlets of saddle of lamb
on redwine-spinach
***
Crème brûlée von der Tonkabohne
mit Mandelkrokantparfait
Crème brûlée
with brittle almond parfait
Menu II
Clubsandwich von Hummer & Avocado
Clubsandwich of lobster & avocado
***
Duo von Kaninchen & Jakobsmuschel
Duo of rabbit & scallop
***
Filet vom Wolfsbarsch
auf Bouillabaise-Gemüse
Fillet of sea-bass
with bouillabaisse-vegetables
***
Knuspriger Grießknödel
mit Zimteis
Crispy semolina-dumpling
with cinnamon-ice-cream
Menu: € 56,--
Saturday, December 27, 2008
4-cours-dinner-menu 27.-30.12.2008
Labels:
camp de mar,
gourmet,
Jens,
mallorca,
menu del dia,
restaurant
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment