Saturday, May 1, 2010

Menu del dia 05/2010

Lachstatar mit Kräuter-Crème fraîche
Tatar of salmon with herb-crème fraîche
Tatar de salmon con crème fraîche de hierbas
oder/or/o
Pimonteser Ravioli mit Kirschtomaten & Frühlingslauch
Ravioli “Pimontese” with sherry tomatoes & spring leek
Ravioli “Pimontese” con tomates sherry y puerros de primavera
oder/or/o
Mariniertes Gemüse mit Taleggio & Pfefferpancetta
Marinated vegetable with taleggio & peppered pancetta
Verduras marinadas con taleggio y pancetta

***

Seezunge mit gebratenem Gemüse
Sole with panfried vegetables
Lenguado con verduras asadas
oder/or/o
Rostbraten mit Rosmarinkartoffeln
Braised beef with rosemary potatoes
Bistec a la parilla con patatas de romero
***
Mascarpone-Früchte-Triffle
Mascarpone & fruit triffle
Triffle de mascarpone y frutas

€ 21,-

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