Friday, May 21, 2010

Menu 05/2010

Menu I


Asia Suppe, Wan Tan und Gamba
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Geschmortes vom Ochsen mit Pulpo & Pesto
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Seehechtmedaillon en „Papillote“ und Curry Tomate
oder
Entenbrust mit Chinakohl und Teriyaki
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Ziegenkäse „Selles sur Cher“ auf Rhabarber & Vanillesalz
oder
Gebackener Milchreis mit Avocado und Passionsfrucht

Caldo asiatico con Wan Tan y gamba
Asia soup with Wan Tan and prawn
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Buey estofado con pulpo y pesto
Braised of ox with pulpo and pesto
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Medallón de merluza en “papillote” con tomate y curry
Medallion of hake in “papillote” with curry tomato
o/or
Magret de pato con col China y salsa teriyaki
Duck breast with chinese cabbage and teriyaki
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Queso de cabra “Selles sur Cher” y ruibarbo
Goat cheese from Selles sur Cher with rhubarb
o/or
Frito de arroz dulce con aguacate y fruta de passion
Deep-fried milk rice with avocado and passionfruit

€ 58,--

Menu II


Zweierlei von der Jakobsmuschel
mit Apfelgelee
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Lasagnette von Spargel und Morcheln
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Dorade im Kartoffelmantel auf Linsen, Gurken und Minze
oder
Lammrücken mit Portweinzwiebeln und Sellerie-Creme brûlée
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Balsamico-Erdbeeren mit Mohnschupfnudeln

Duo de vieiras con gelatina de manzana
Duo of scallop with apple jelly
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Lasagnette de espárragos y morillas
Lasagnette with asparagus and morels
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Dorada en costra de patatas con lentejas, pepinos y menta
Dorada in potato crust with lentils, cucumber and mint
o/or
Lomo de cordero (tipo costilla) con crème brûlée de apio
Saddle of lamb with crème brûlée of celery
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Fresas de balsámico con pasta de patatas y adormidera
Balsamic-strawberries with pasta of potatoes and poppy-seed

€ 58,--

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