Monday, April 19, 2010

Menu 20-30 Avril 2010

Menu I


„Mont i Mar“ von Gamba und Kalb
***
Rotbarbe mit Ziegenkäseterrine und Safranvinaigrette
***
Steinbuttfilet mit Rharbarber und „Armer Ritter“
oder
Duo vom Stubenküken und karamelisierter Foie Gras
***
Blue Stilton mit Aprikosen-Olivenöl und Vanillesalz
oder
Barflight (Pina Colada, Mango Mojito, Irish Coffee)

Mont i mar” de gamba y ternera blanca
“Mont i mar“ of prawn and veal
***
Salmonete con terrina de queso de cabra
Red mullet with terrine of goat cheese
***
Filete de rodaballo con ruibarbo y torrijas
Fillet of turbot with rhubarb and french toast
o/or
Picanton con Foie Gras caramelizado
Poussin with caramelized Foie Gras
***
Queso de stilton con emulsión de albaricoques
Stilton with olive oil & apricot emulsion
o/or
Barflight
Barflight

€ 58,--

Menu II
Tartar vom Bonito mit Erbsen-Kafir-Emulsion
***
Tagliatelle mit Frühlingsmorcheln
und Pata Negra Schinken
***
Filet von der Dorade auf weißem Spargel
oder
Scheibe vom Rinderfilet mit Ochsenschwanzpraline und Selleriepüree
***
Hausgemachte Käsetarte mit geeistem Espresso

Tartar de bonito con emulsión de kafir y guisantes
Bonito tatar with emulsion of peas and kafir
***
Tagliatelle con morillas de primavera y pata negra
Tagliatelle with spring morels and pata negra ham
***
Filete de dorada con espárragos blancos
Fillet of gilthead with white asparagus
o/or
Solomillo de ternera con praliné de rabo de buey y puré de apio
Fillet of beef with praline of oxtail and celery puree
***
Tarta de queso con semifrio de café
Homemade cheesecake with frozen espresso

€ 58,--

No comments: