Wednesday, April 7, 2010

Menu Avril 2010

Menu I

Interpretation von der Ramallet Tomate
mit Pata Negra Schinken
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Pimonteser Ravioli mit Meeresfrüchten
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Filet vom Steinbutt
mit Frühlingsmorcheln und Kartoffelcreme
oder
Rinderfilet mit Bohnenpüree und Tempura von Ajo Tierno
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Stilton
mit Aprikosen-Olivenöl Emulsion und Vanillesalz
oder
Zweierlei von der Erdbeere

Interpretación de tomate ramallet
con jamón de pata negre
Interpretation of ramallet tomato
with pata negra ham
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Ravioli de pimontesa con mariscos
Pimontesa ravioli with seafood
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Fillete de rodaballo
con morillas de primavera y crema de patatas
Filet of turbot
with spring morels and crème of potatoes
o/or
Solomillo de ternera
con tempura de ajo tierno
Fillet of beef with tempura of ajo tierno
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Queso de stilton con emulsión de albaricoques
Stilton with olive oil & apricot emulsion
o/or
Duo de fresas
Duo of strawberries

60,--

Menu II


Duo von Lachs und Hummer
mit süßer Miso
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Gebackenes Trüffel-Ei
mit Blattspinat
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Gebratener Wolfsbarsch
mit Gemüse Make Sushi
oder
Kalbsschnitzel mit weißem Spargel und Sauce Hollandaise
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Schokoladenkuchen
mit Mango Chili Sorbet

Duo de salmon y bogavante
con salsa de miso dulce
Duo of salmon and lobster with sweet miso
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Huevo frito con trufa y espinacas
Deep-fried egg with truffle and leaf spinach
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Filete de lubina con make sushi de verduras
Fillet of sea bass with vegetable make sushi
o/or
Escalope de ternera blanca
con esparragós blanco y salsa holandesa
Escalope of veal with white asparagus and sauce hollandaise
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Tarta de chocolate con sorbete de mango y chili
Chocolate cake with mango-chili sorbet

€ 60,--

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