Carpaccio von Lachs & Jakobsmuschel
Carpaccio of salmon & scallop
Carpaccio de salmon y vieiras
oder/or/o
Duo vom Kaninchen an Blattsalat
Duo of rabbit with leaf salad
Duo de conejo con ensalada
oder/or/o
Muschel-Weißwein-Süppchen
Mussel-whitewine-soup
Créma de almejas y vino blanco
***
Filet von der Dorade auf Gemüse-Couscous
Fillet of dorada on vegetable couscous
Filete de dorada con couscous de verduras
oder/or/o
Schweinefilet im Pancetta-Mantel mit gebr. Apfel
Fillet of pork wrapped in pancetta with panfried apple
Solomillo de cerdo en pancetta con manzanas asadas
***
Schokoladenbrownie mit Marzipaneis
Chocolate-Brownie with marzipan ice cream
Brownie de chocolate con helado de mazápan
€ 21,-
Monday, February 8, 2010
Menu del dia 02/2010
Labels:
camp de mar,
gluten free,
gourmet,
Jens,
mallorca,
mediterrain cuisine,
menu del dia,
special diets
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment