Monday, February 8, 2010

Februar 2010

Menu I

Kalbstatar mit Hummer & Aubergine
***
Ceviche von der Gamba mit Avocadotempura
***
Filet vom Steinbutt
auf Wurzelgemüse & Petersilienschaum
oder
Variation vom Lamm
mit Baklava von Spinat und Ziegenkäse
***
Fondue vom Vacherin Mont D’Or mit Früchtebrot
oder
Schokoladenfondant
mit Mangosorbet & karamellisierter Banane

€ 58,--


Tatar de ternera blanca con bogavante y berenjena
Tatar of veal with lobster & eggplant
***
Ceviche de gamba con tempura de aguacate
Ceviche of prawns with avocado tempura
***
Filete de rodaballo con espuma de perejil
Fillet of turbot with parsil foam
o/or
Variación de cordero con baklava de queso de cabra y espinacas
Variation of lamb with goat cheese & spinach baklava
***
Fondu de Vacherin Mont D’Or con pan de frutas
Fondue of Vacherin Mont D’Or with fruit bread
o/or
Fondant de chocolate con sorbet de mango
Chocolate-fondant with mango sorbet

Menu II

Gebratene Jakobsmuscheln
mit Pancetta, Linsen & Feigen
***
Tagliatelle mit Kaninchen & Trüffel
***
Filet vom Wolfsbarsch
auf geschmortem Chicorée & Kürbis
oder
Rinderfilet
mit Sobrasada-Honig-Kruste
***
Trilogie von der Erdbeere


Vieiras con pancetta, lentejas y higos
Panfried scallops with pancetta, lentils & figs
***
Tagliatelle con conejo y trufa
Tagliatelle with rabbit & truffle
***
Filete de lubina con endivias estofados
Fillet of sea bass with braised chicory
o/or
Solomillo de ternera con costra de sobrasada y miel
Beef fillet with Sobrasada and honey crust
***
Trilogia de fresas
Trilogy of strawberries


€ 58,--

No comments: