Monday, November 9, 2009

Menu November 2009

Menu I

Kräuter-Wrap mit Poularde & Avocado
***
Duo von der Foie Gras
***
Filet vom St.Pierre auf Trüffel-Risotto
oder
Oldenburger Gans mit Rotkohl & Semmelknödel
***
Tête de Moine mit Apfel-Lasagnette
oder
Geeistes Törtchen von weißer Schokolade & Walnuss

€ 58,--

Wrap de hierbas con pularda y aguacate
Herb-Wrap with poularde & avocado
***

Duo de Foie Gras
Duo of Foie Gras
***

Filete de San Pedro con risotto de trufa
Fillet of John Dory on truffle-risotto
o/or
Ganso con col lombarda y albondiga de pan
Braised goose with red cabbage & bread dumplings
***

Tête de Moine con Lasagnette de manzanas
Tête de Moine with apple-lasagnette
o/or
Tartita helada de chocolate blanco y nueces
Ice-cream-tart of white chocolate & walnuts

58,--

Menu II

Tatar von Riesengarnelen
mit Frühlingsrolle & Tom Yam
***
Marinierter Hummer mit Mais
***
Filet vom Steinbutt
mit Ingwer und Pak Choi
oder
Duo vom Kalb
mit Artischocken & Bohnenkernen
***
Ananas-Ravioli
mit Kokos & Passionsfrucht


Tatar de gambas con Rollito de primavera y Tom Yam
Prawn-tatar with spring roll & Tom Yam
***
Bogavante marinado con maíz
Marinated lobster with sweet corn
***
Filete de rodaballo y jengibre
con pak choy

Fillet of turbot & ginger with pak choy
o/or
Duo de ternera blanca con alcachofas y judias
Duo of veal with artichokes & beans
***

Ravioli de piña con coco y fruta de passion
Pineapple-ravioli with coconut & passionfruit

€ 58,--

No comments: