Menu I
Carpaccio vom Schwertfisch mit knuspriger Canneloni von Gamba und Eiskraut
***
Lauwarmer Entensalat mit Mango & Chili
***
Steinbutt al ajillo auf Nizza-Kartoffeln
oder
Rinderfilet
mit Pfifferlingen und Aprikosen
***
Fourme d’Ambert mit Pfirsich-Coca
oder
Zweierlei von der Erdbeere mit Joghurtwürfel
Carpaccio de emperador con canneloni crujiente de gamba
Carpaccio of swordfish with crisp canneloni of prawns
***
Ensalada de magret de pato templado
con mango y chili
Lukewarm duck breast salad with mango & chili
***
Rodaballo al ajillo con patatas “Niza”
Fillet of turbot with potatoes “Nice”
o/or
Solomillo de ternera con rebozuelos y albaricoques
Fillet of beef with chanterelles and apricots
***
Queso de Fourme d’Ambert con coca de melocotón
Fourme d’Ambert with peach-coca
o/or
Duo de freas con cubito de yogur
Duo of strawberries with yogurt-cube
€ 58,--
Menu II
Bachforelle „Blau“ mit Melone, Senf & Honig
***
Lauchgazpacho mit warmen Tomatenbrot
***
Gebratener Wolfsbarsch mit Erbsen & Sobrasada
oder
Koteletts vom Lammrücken mit konfiertem Gemüse
***
Vanille-Banane mit gebrannten Mandeln und Pina Colada
Trucha de rio en vinagre de jerez con melón, mostaza y miel
Brown trout in sherry vinegar wth melon, mustard and honey
***
Gazpacho de puerros con pan de tomate asado
Gazpacho of leek with panfried tomato-bread
***
Filete de lubina con guisantes y sobrasada
Fillet of sea bass with peas and sobrasada
o/or
Lomo de cordero (tipo costilla) con verduras confitada
Saddle of lamb with marinated vegetables
***
Strudel de platano y vainilla con Pina Colada & almendras caramelizadas
Strudel of banana and vanilla with Pina Colada & caramalized almonds
€ 58,--
Monday, June 14, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment