Monday, September 28, 2009

Menu Oktober 2009

Menu I

Interpretation vom Salat Nicoise
***
Asiatische Fischsuppe mit Zitronengras & Hummer
***
Filet vom Steinbutt mit Sobrasada & Steinpilzen
oder
Rehbockrücken mit jungem Kohl & Birne
***
„Hamburger“
von Taleggio & Cassis-Feigen
oder
Pflaumen-Cannelloni mit Mohn-Butter


Interpretación de ensalada nicoise
Interpretation of Nicoise-salad
***

Sopa asiatico de pescados con bogavante
Asia-fish soup with lemongrass & lobster
***
Filete de rodaballo con Sobrasada y boletas
Filet of turbot with Sobrasada & ceps
o/or
Lomo (silla) de corzo con col y pera
Saddle of venison (rue) with young cabbage & pear
***

“Hamburgesa” de taleggio y higos al cassis
“Hamburger” of taleggio & cassis-figs
o/or
Cannelloni de ciruelas con mantequilla de adormidera
Cannelloni of plums with poppy-seed-butter


Menu II

Gebratene Gambas
mit Ziegenkäse-Strudel & glacierten Trauben
***
Pimonteser Ravioli mit Salbei
***
Filet von der Rotbarbe mit Venusmuscheln
auf Safran-Gemüse
oder
Medaillon vom Kalbsfilet
mit roter Beete & Meerrettich
***
Schokoladen-Birnen-Törtchen
mit Honig & Ingwer

Gambas con strudel de queso de cabra y uvas
Prawns with goat cheese-strudel & grapes
***
Ravioli “Pimontese” con salvia
Ravioli “Pimontese” with sage
***
Filete de salmonetes y almejas
con verduras al azafran

Fillet of red mullet & venus clams
with saffron-vegetables
o/or
Solomillo de ternera blanca
con remolacha y rábano

Fillet of veal
with beetroots & horseradish
***
Tartita de chocolate y pera con miel & jengibre
Chocolate-pear-tarte with honey & ginger

€ 58,--

No comments: