Menu I
Salat von Meeresfrüchten
mit Wakame-Algen
***
Tagliolini a la Putanesca
***
Filet vom Wolfsbarsch
auf Safranrisotto
oder
Zweierlei vom Lamm
auf Artischocken
***
Warmbier-Taleggio
mit Brioche
oder
Trilogie von der Schokolade
€ 53,--
Menu I
Ensalada de mariscos con algas de wakame
Seafood-salad with wakame-algas
***
Tagliolini a la Putanesca
Tagliolini a la Putanesca
***
Filete de lubina con risotto de azafrán
Fillet of sea bass with saffron-risotto
o/or
Duo de cordero con alcahofas
Duo of lamb with artichokes
***
Queso Taleggio con brioche
Taleggio-cheese with brioche
o/or
Trilogia de chocolate
Trilogy of chocolate
€ 53,--
Saturday, February 7, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment